Zorgfix e-health en zorginnovatie

Een jaar geen huur? Een bijzondere oproep van Zorgfix. Leuk E-health en zorginnovatie, maar wat houdt dat precies in? En hoe kunt u hier aan mee doen?

Samen met Cinnovate (organisatoren van het populaire Forever Young Festival in Almere) doet Zorgfix Thuiszorg mee met het Fieldlabs-project. Hierin werken talentvolle studenten van het MBO ROC Flevoland samen aan projecten die (in de toekomst) een bijdrage kunnen leveren om de zorg in Nederland te hervormen met behulp van de nieuwste technologieën. De insteek is dat leerlingen van het ROC de kans krijgen om zorginnovatie op te zetten en te gebruiken in een 'echte' omgeving.

Hiervoor zijn wij op zoek naar gemotiveerde cliënten die actief participeren aan de inzet van zorgtechnologie. Met andere woorden, die bereid zijn om hierin mee te denken en te doen.

Waarom vergoeden wij een jaar gratis huur?
Om deze technologieën effectief te kunnen testen zullen deze op de werkvloer moeten worden ingezet. Daar waar wij een thuiszorgorganisatie zijn betekent dit dus bij u thuis. Hiernaast vragen we u te participeren in de praktijklessen door actief deel te nemen aan de opdrachten van studenten. Kort samengevat: u ontvangt de vergoeding van uw huurgelden voor het gebruik van uw woning als leeromgeving.

Aan welke technologieën moet u dan denken?
Denk hier bijvoorbeeld aan sensoren die een gevallen cliënt detecteren of een speciaal gasfornuis dat automatisch uitgaat. De ontwikkelingen staan niet stil dus wie weet wat voor technische snufjes er uit de koker komen!

Aanmelden
Dus bent u cliënt van Zorgfix of verwacht u dat er binnenkort zorg van onze zorgorganisatie nodig is en bent u geïnteresseerd om mee te doen? Vul dan het formulier hieronder in en maak kans op een jaar gratis huur!

 

Vul a.u.b. een correcte waarde in.
Vul a.u.b. een geschikte waarde in.
Vul a.u.b. een geschikte waarde in.
Vul a.u.b. een geschikte waarde in.