Vacature MBO Verpleegkundige - Niveau 4

Als MBO verpleegkundige (niveau 4) vervul je de schakelfunctie tussen cliënt, mantelzorgers en diverse (zorg)professionals en ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten in de thuissituatie volgens het opgestelde zorgplan. Samen met een betrokken team collega's stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. Hierbij vormen de wensen van de cliënt een belangrijk uitgangspunt.

Over ons

Zorgfix thuiszorg wil met kwalitatieve dienst- en zorgverlening cliënten helpen om langer zelfstandig te functioneren. We luisteren daarom actief naar de wensen van onze cliënten en spelen zo snel mogelijk in op de zorgbehoeftes. Als organisatie leggen wij grote nadruk op eigen verantwoordelijkheid en stimuleren onze mensen om zich te ontwikkelen.

Als jij ook vindt dat alleen écht en welgemeend contact de basis is voor een goede zorg- en dienstverlening, dan hoor jij thuis bij Zorgfix Thuiszorg!

Jij, bij Zorgfix?

Jij kunt degene zijn die op een energieke, actieve en respectvolle manier de zorg aan huis levert. Je creëert een omgeving waar binnen de cliënt zijn dagelijkse leven kan inrichten zoals hij dat gewend is. Met ons werk je mee aan de hoge kwaliteit, deskundigheid en slagvaardigheid waar Zorgfix inmiddels bekend om staat in Flevoland.

Bij ons kom je terecht in een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt binnen een super leuk en professioneel team.

Wat verwachten we van jou?

  • Je kan goed zelfstandig werken.
  • Je hebt een hoog niveau van nauwkeurigheid t.a.v. verzorgend handelen.
  • Je draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening.
  • Je bent integer, betrouwbaar, ordelijk, geduldig, nauwkeurig en hygiënisch.
  • Je hebt inlevingsvermogen, geduld en je hebt respect voor anderen.
  • Je werkt cliënt gericht en je hebt een dienstverlenende houding. Daarnaast bent je representatief en sociaal vaardig.
  • Je hebt een goede zelfbeheersing en je snapt waarom iemand op een bepaalde manier reageert en kunt daar op een goede manier mee omgaan.
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in spraak als geschrift.
  • Je beschikt over een rijbewijs.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe collega en wil je werken in een leuk en gezellig team? Dan is deze baan iets voor jou! Laat aan ons snel je belangstelling voor deze vacature weten en solliciteer direct via onderstaande link.

Opleidingseisen:
Diploma Verpleegkundige
Geldige BIG registratie

Salaris:
CAO VVT Functieschaal 45

 

Direct solliciteren?

Klik hier!

Voor meer informatie:

036 - 760 65 45
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!