Hulpmiddelen

Al van de vroegst bekende mens weten wij dat hij hulpmiddelen gebruikte. Een knots, een stenen handbijl, een hoopje bladeren als hoofdkussen. De mens is briljant als het gaat om het bedenken van instrumenten die het leven veraangenamen.

Onze Zorgfix teamleden komen bij de mensen thuis en krijgen de vraag: "wil je even een jampot voor mij opendraaien, want dat lukt mij niet meer?". Doen we graag. Maar er is ook een hulpmiddel voor. Een soort tang. Daarmee kan iedereen een pot open maken. Hoe weinig kracht je ook hebt. Dit is natuurlijk maar een voorbeeldje. De meeste van onze hulpmiddelen hebben een belangrijker rol in het verbeteren van de leefomstandigheden van onze cliënten.

Winkel

Handige hulpjes voor in de badkamer, veilige transportmiddelen, slimme gereedschappen om te kunnen blijven tuinieren, verantwoorde fitheid apparaten en nog veel meer. In onze winkel hebben we meer dan 2.000 producten die het leven leuker maken. En die winkel is een echte winkel en in Lelystad. Maar de meeste van onze cliënten kopen een hulpmiddel in overleg met een zorgverlener of een mantelzorger online. In onze webshop dus. Neem eens een kijkje.