Bij u thuis

Bij u thuis, dat is waar u thuis bent. Dat betekent: op een veilige en vertrouwde plek met uw eigen spullen, uw eigen uitzicht en woonomgeving met buren en vrienden nabij. Zo moet thuis zijn.

Het thuis dat wij hierboven beschrijven, dat kennen wij allemaal. Maar er komt een moment, in het leven van vrijwel iedereen, dat het thuis wat moeizamer gaat en er hulp nodig is. Ondersteuning bij de dagelijkse dingen, verzorging of verpleging of begeleiding. Voor een aantal taken komt u dan in contact met een thuiszorgorganisatie. Zorgfix is een thuiszorgorganisatie die zorg op maat levert. Vrijwel alle vormen van thuiszorg en met extra toewijding in complexe zorg en stervensbegeleiding. Want daarin zijn wij gespecialiseerd

De mens

De mens centraal, dat zeggen alle zorgaanbieders, wij ook. Maar bij ons betekent het twee dingen. Allereerst dat de cliënt centraal staat. Dat blijkt onder meer uit onze manier van werken met bijvoorbeeld de Zorgkringkaart en het wordt bewezen door het hoge klanttevredenheidscijfer van 9,1 dat wij van onze cliënten krijgen. De tweede manier waarop bij Zorgfix de mens centraal staat is in het aanbod van de zorg. Dat gaat dus over de Zorgfix-mens: de verzorgende of verplegende die bij u thuis komt. Zij zijn Zorgfix. En daarom is onze organisatie zo ingericht dat de zorgverleners in hun werkzaamheden kunnen excelleren. Zo bereiken wij dat u de beste zorg ontvangt.

Wie doet wat?

Vroeger woonde je familie in hetzelfde huis of in elk geval in dezelfde straat of buurt. Dat is zelden nog het geval. En vroeger waren buren dikke vrienden, eigenlijk ook een soort familie. Wij van Zorgfix weten uit ervaring dat dát in Almere eigenlijk nog steeds vrij veel voorkomt. Gelukkig wel. Want een groot deel van de ondersteuning kan niet meer door een thuiszorgorganisatie worden geboden en moet worden opgebracht door familie, vrienden, buren of vrijwilligers. De veranderingen in de zorg dwingen ons allen daartoe. Maar, als verschillende partijen betrokken zijn bij de zorg, moet die worden georganiseerd. Dat is een taak die Zorgfix voor haar cliënten voor een flink deel op zich neemt.